Széchenyi Mikrohitel GO!

A hazai mikro- és kisvállalkozások fejlődését segítő állami kamat-, kezelési költség és garantőrintézményi kezesség bevonása esetén kezességi díj támogatásban részesített, maximum 50.000.000 Ft összegű beruházási hitelTájékoztató az agrár hiteltörlesztési moratóriumról

Faktoring

A faktoring egy speciális finanszírozási forma, amely esetében a számlát kiállító ügyfél a számlát eladja az Eurotrade Capital Zrt-nek, aki átutalja a számla összegének akár 80%-át (előleg) az ügyfélnek, még mielőtt a vevő fizetne. A fizetési határidő lejártakor a vevő az Eurotrade Capital Zrt-nek fizet, aki az időközi költségek levonását követően a követelés még ki nem fizetett részét is átutalja az ügyfélnek.Kölcsön

forgóeszköz finanszírozási célra


Amennyiben cége általános működéséhez forrásra van igény, úgy a szükséges dokumentumok (link) megküldését követően elvégezzük a kérelmező minősítését, és – pozitív minősítés esetén – részletes, egyedileg kialakított ajánlatot adunk a finanszírozásra.


Beruházási kölcsön

haszongépjármű vagy munkagép megvásárlásához


Amennyiben haszongépjárművet vagy munkagépet szeretne vásárolni, úgy a szükséges dokumentumok (link) megküldését követően elvégezzük a kérelmező minősítését, és – pozitív minősítés esetén – részletes, egyedileg kialakított ajánlatot adunk a finanszírozásra.A program lezárult!


Széchenyi Mikrohitel GO!A hazai mikro- és kisvállalkozások fejlődését segítő állami kamat-, kezelési költség és garantőrintézményi kezesség bevonása esetén kezességi díj támogatásban részesített, maximum 50.000.000 Ft összegű beruházási hitel, amely felhasználható a vállalkozás tevékenységét szolgáló ingatlan vásárlásra, építésre, fejlesztésre, új vagy használt gépek, berendezések, egyéb tárgyi eszközök vásárlása, beszerzése is.


Előnyei:

 • széles körű beruházási célok megvalósíthatósága,
 • akár kezdő vállalkozások is igényelhetik,
 • kiemelt mértékű állami támogatás,
 • akár 10 éves futamidő.

Kamat és költségek:


A Széchenyi Mikrohitel GO!-hoz biztosított állami támogatásnak köszönhetően a vállalkozás által a hitel futamideje alatt fizetendő éves nettó ügyleti kamat a teljes futamidőre:


fix 0,5%/év.

Igénylési feltételek:


Minden olyan mikro- és kisvállalkozás jogosult igényelni,

 • amelynek nincs lejárt hiteltartozása, vagy köztartozása és
 • amely megfelel a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatának Széchenyi Mikrohitel Konstrukció Szabályzatában (a továbbiakban: Mikrohitel Szabályzat) meghatározott feltételeknek
 • amely rendelkezik a beruházás/fejlesztés tervezett összköltsége min. 10 %-ának megfelelő, saját erővel.

Elvárt biztosítékok:

 • A hitelügylet biztosítékaként legalább egy dologi biztosíték kötelezően bevonandó, amely lehet a beruházás tárgya is – ingatlan vagy egyedi azonosítóval rendelkező eszköz.

A hitel feltételeit, valamint az összes költségét és díját részletesen a Széchenyi Mikrohitel GO! konstrukció Szabályzata és kondíciós listája tartalmazza.
A termékre vonatkozó feltételek, részletek a KAVOSZ Zrt. honlapján találhatók:
https://www.kavosz.hu/hitelek/szechenyi-mikrohitel-go/

Jelen tájékoztató nem teljes körű, és nem minősül nyilvános és közvetlen ajánlattételnek.Bővebb tájékoztatás és előminősítés kérése: info@eczrt.hu

Az Eurotrade Capital Zrt. finanszírozási és pénzügyi szolgáltatásai:

 • FAKTORING, más néven faktorálás, vagy számla faktoring
 • Forgóeszköz kölcsön folyósítás
 • Beruházási kölcsön nyújtás

EUROTRADE CAPITAL
Pénzügyi Szolgáltató Zrt.


2948 Kisigmánd 068/6 hrsz
Eurotrade M1 Truck Centrum
Tel.: +36-34/55-66-44
Fax: +36-34/55-66-45
Email: info@eczrt.hu